laurens:

Meubels met persoonlijkheid

RKNL_homepate

RKNL_responsive

Onderscheidende responsive website met intuïtieve interactie

RKNL is opgericht door ontwerper Ronald Knol en maakt tijdloze, moderne meubels voor haar eigen label en andere meubelmerken. SchaapOntwerpers heeft hierbij een onderscheidende responsive website ontworpen, waarin het tijdloze pure minimalisme van de producten wordt benadrukt.

Goed doordachte, maar eenvoudige intuïtieve interactie ondersteunt dit gevoel. Deze komt naar voren in de navigatie, het koopproces en de contactflow.

Belangrijk uitgangspunt was dat de doelgroep van RKNL zich onderscheidt door het grote gebruik van mobiel internet op moderne devices zoals tablets en smartphones. Een optimale gebruikerservaring op deze apparaten is van even groot belang als de gebruikerservaring op laptops en desktops.

Bekijk de RKNL website

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

Huisstijl Spruitt gedrukt!

Identiteit Spruitt

Spruitt, voorheen Yowsa en Yowsim, kwam bij SchaapOntwerpers met een uitgebreide vraag. Een complete nieuwe identiteit, inclusief nieuwe naam, nieuwe uitstraling en nieuwe website. Na een strategische en creatieve sessie zijn een aantal kernwaarden bepaald als uitgangspunt die doorschemeren in de naam, de vormgeving en fotografie.

Spruitt gaat over groei, durf, trots en een andere kijk op dingen. Spruitt is aan de ene kant professioneel en zakelijk, aan de andere kant ook persoonlijk, divers en kleurrijk.

Meer op onze website

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


Wendy:

2e fotoshoot Spruitt met Annabel Oosteweeghel

Afgelopen dinsdag heeft Annabel Oosteweeghel flink wat foto's gemaakt voor de nieuwe identiteit en website van yowsa / yowim: spruitt. Een lange dag keihard werken, maar met wederom een mooi resultaat. Binnenkort zijn de foto's te zien op de nieuwe website, want 'as we speak' wordt de laatste hand gelegd aan het vullen van de website met content.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

Fotografie Spruitt

Annabel Oosteweeghel fotografeerde in opdracht van SchaapOntwerpers de medewerkers van Spruitt. Binnenkort zijn deze portretten terug te zien in de huisstijl en website.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

Koemei website gepresenteerd op TechCrunch New York

 

Gisteren is de Koemei website gepresenteerd op de TechCrunch in New York. Koemei is een bedrijf in Zwitserland dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van spraakherkenningssoftware. Deze software zetten ze in voor een online tool waarin video's automatisch uitgeschreven worden. Deze transcriptie kan, na eventuele handmatige aanpassingen, als losse tekstdocumenten gebruikt worden maar ook als ondertiteling in de video geïntegreerd worden. Het is een revolutionaire tool omdat video hiermee ook doorzoekbaar wordt.

SchaapOntwerpers heeft hiervoor de vormgeving van Koemei.com verzorgd, een complexe omgeving met veel functionaliteit. In een intensief traject met een bijna continue skype-verbinding met Zwitserland zijn alle schermen tot in de detail besproken en uitgewerkt. Het resultaat is een aantrekkelijke website en een cleane gebruiksvriendelijke online tool.

Bekijk de Techcrunch presentatie

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

Fotoshoot met Annabel Oosteweeghel

Binnenkort zal de nieuwe naam, huisstijl en website van Yowsim worden gelanceerd. Vandaag met fotograaf Annabel Oosteweeghel het personeel geportretteerd. Een fantastische dag met een geweldig resultaat. Volgende week de definitieve foto's, ik kan niet wachten.

Annabel bedankt.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


Wendy:

What Design Can Do

Afgelopen vrijdag was Schaap Ontwerpers aanwezig bij de internationale conferentie 'What Design Can do', georganiseerd en vormgegeven door De Designpolitie. Met als thema 'Connect' was het een conferentie over de kracht van design, mode en architectuur en de rol die deze disciplines in onze hedendaagse samenleving spelen. Een inspirerende, leerzame, maar bovenal gezellige dag.

Inhoudelijk sterk werk van de meest inspirerende sprekers volgt een dezer dagen, houd de website dus in de gaten!

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


Wendy:

qlaas — learning is all around you

De visuele identiteit van Qlaas is puur en eerlijk. Geen poeha, maar een logo en beeldtaal van krachtige eenvoud. Gekleurde cirkels geplaatst op 'echte' fotografie geven een impressie van de grote diversiteit in e-learnings die Qlaas wil gaan bieden middels een online platform. Want leren doe je overal, waar je ook bent, wanneer je maar wilt. 'Learning is all around you' is dan ook het uitgangspunt voor deze identiteit. Concept en ontwerp door SchaapOntwerpers, fotografie door Tara Fallaux.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

YowSim kiest voor SchaapOntwerpers!

Yowsim staat voor leren leuk maken. Deze specialist in het ontwikkelen van online trainingen heeft SchaapOntwerpers uitgeroepen tot winnaar van de pitch die onlangs door het bureau is uitgeschreven. In de komende tijd zullen wij de nieuwe identiteit, de website en de leeromgevingen ontwikkelen. Wij zijn zeer verheugd en kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties


laurens:

Fotoshoot met Tara Fallaux

Voor een nieuwe klant van ons stonden we vanochtend vroeg in de vrieskou in de polder bij Maassluis. Fotograaf Tara Fallaux maakte de foto's. Geweldige fotograaf, helemaal geschikt voor deze klant. Binnenkort meer.

Twitter LinkedIn Google+ StumbleUpon Digg 0 reacties